måndag 13 april 2009

IdéBank - Förvaring

Förra veckan frågade jag tjejerna på Våran Scrappartråd vad de tyckte vi skulle stopppa in i våran blogg och ett av önskemålen som dök upp var tips på förvaring.
Zozzo87 la in sina bästa tips i egna bloggen (för det blev lite strul med mail-adressen) men jag har länkat till hennes blogg via hennes namn så klicka på det så får du se alla hennes smarta tips och idéer på förvaring
Här kommer några av mina bästa tips som inte kostar så mycket men som jag själv tycker fungerar bra

3 pack Plåtburkar som jag köpt på Ikea (bardrums avdelningen) för 25kr till mina Promarks pennor. Det går även att ha Promarks pennorna i mellanburken om man behöver mer än en burk. (eftersom jag gillar både prickigt och färger gillade jag förståss dessa burkar...hihii)
Ett tips om man vill har bättre översikt på färgena är att sätta lappar med de olika färgena på korkarna

Glasburkar jag köpt på Ikea för länge sedan men sen slutat använda passade bra att förvara blommor, knappar och band i (står bakom så det syns inte på bild) Jag gillar att kunna se mitt material och den här idén har jag knyckt ifrån många andra som gjort lika dant.

En udda mugg till att ha pennor, saxar, mina håltänger mm i

Eftersom jag inte har så många dekorations prylar fungerar en pärlförvarings låda ifrån Panduro bra för mig annars har Zozzo ett bättre tips i sin blogg för den som har många dekorationer och behöver bra förvaring till dem
Om någon vill visa upp sina bästa tips på förvaring så säg till så lägger jag in dem i detta inlägget

Inga kommentarer: